18 czerwca 2014 roku statkiem Driada wybraliśmy się na nasz trzeci wspólny rejs po Odrze. Pogoda dopisała, z Przystani Zwierzynieckiej wypłynęliśmy o zachodzie słońca. Kucharz z Restauracji Zielonej spisał się na medal – przygotował pyszne potrawy z grilla, sałatki i ciasta. Przy dźwiękach muzyki oglądaliśmy zza burty statku Ostrów Tumski, Muzeum Narodowe i inne zabytki Wrocławia, a potem w ramach spalania kalorii pochłonęły nas tańce. Nie obyło się też bez zabaw i konkursów, m.in. wiedzy o naszej firmie. Zasłużeni pracownicy zostali nagrodzeni za wieloletnią pracę tabliczkami pamiątkowymi oraz upominkami, a Członkowie Zarządu w podziękowaniu otrzymali tablo ze zdjęciami wszystkich zatrudnionych.
Aż żal było nad ranem wracać do domów. Szkoda, że kolejna tego typu impreza dopiero za rok.